Tiden flyger iväg

Tiden flyger iväg som aldrig förr, det är tydligen 4 dagar sedna jag uppdaterade er, ups. Ska skriva ett Halloween inlägg just, men för en gångs skull har jag teelfonen kopplad så ska visa er lite bilder härifån då de flesta är tagna med telefonen. Halloween bilderna däremot är med kamera så kvaliteten är därför betydligt bättre.
San Diegos urfina tågstation i Downtown ( Santa Fe )
Hotellrummet...vilken lättnad när jag väl kom fram. Jisses, insåg jsut att det var första gången jag checkade in på ett hotell själv. Mindre komplicerat än jag trodde faktiskt.
Underbara frukost...smakade inget speciellt, men efter att ha ätit yogurth och bananer till morgonmål och kvällsmat första veckan i LA, var detta himmelriket.
Nämnde jag att jag rullade därifrån? Åt inte allt, men åt tills jag nästan sprack för visste att sådan lyx ser jag inte på ett tag igen...
Underbara hem, så mycket större än jag trodde och så otroligt mer urbaniserat, men livet här...det är rätt så fantastiskt.
Min vanliga skrivarplats numera...
San Diego kvällstid...ska ta och dra ut kameran någon dag för att fota ordentligt, men tills dess...
Solnedgången här är redan kl.18, synd nog, men mörknet faller inte ordentligt förrän närmare 18.40.
Kunde inte låta bli...det finns inga ord. Har börjat ta den här platsen för givet, börjar hitta här och jisses vad Halloween gjorde under. Känner mig mer och mer som en del av den här platsen trots att jag inte gjort mycket för att socialisera mig med andra. Det älskar jag med att dom går all in för högtiderna här, det skapar en sån känsla av community även om man knappt själv vet om att man hör hemma här.

Kommentera här: